Terranor Verte Oy starter virksomheden

Terranor Group træder ind i næste fase af sin succeshistorie: Vi udvider derfor vores servicetilbud hos @Terranor Oy og har grundlagt Terranor Verte Oy i Finland. En dedikeret tjenesteudbyder inden for vedligeholdelse og anlæg af grønne miljøer.

“First in Mind inden for drift og vedligeholdelse af veje i Norden” er vores klare vision. Den står for løftet om at levere til tiden, i forventet kvalitet og til prisen for vores kunder. Altid. Men den står også for ambitionerne hos vores medarbejdere og deres energi og engagement i at være mere end blot leverandør af saltning og glatførebekæmpelse. Vi tilbyder den fulde båndbredde af O&M og stræber efter at revolutionere måden, det udføres på.

Vi er glade for at kunne meddele, at Johanna Kärnä er kommet med på vores rejse mod perfektion. Hun er meget velrenommeret og en af de førende eksperter inden for vedligeholdelse og anlæg af grønne miljøer i Finland og har desuden 20 års erfaring. Hun har tjent mange kunder med ambitioner om at levere mere end gennemsnittet. “Vi er glade for at stille platformen Terranor til rådighed for dig, så du fuldt ud kan sikre fremtiden for Grøn Miljø Business på den rigtige måde. Vi er heldige at have dig hos os, Johanna” siger David Margula, Managing Director, CEO and Chairman Terranor Group.