Terranor vinder kæmpe driftsaftale med Vejdirektoratet

147 millioner kroner om året. Så meget er den årlige værdi af den nye driftsaftale som Terranor netop har indgået med Vejdirektoratet.

Terranor bliver en markant spiller på det danske marked for vejservice, når virksomheden de næste fire til seks år skal servicere og vedligeholde det totale danske statsvejnet.

Terranor, det tidligere NCC Road Services, har ved licitation den 10. juni 2021 vundet driftsaftalen med Vejdirektoratet, hvilket betyder, at virksomheden de kommende år bl.a. skal stå for service og renholdelse af statsvejnettet i hele Danmark. Terranor har vundet i alt fem delaftaler samt tre aftaler på broteknisk vedligehold, vintertjeneste på rastepladser og vintertjeneste på stier.
Aftalerne, der har en værdi af 147 millioner kroner årligt, glæder ledelsen i Terranor.

– I Terranor er vi kolossalt stolte af den nye aftale, og at vi dermed kan fortsætte det gode samarbejde med Vejdirektoratet. Det betyder rigtig meget for os at slå vores nye navn fast på det danske marked sammen med vores nye ejer, og vi håber, at kontrakterne vil øge vores synlighed på det danske vejnet, siger adm. direktør for Terranor, Ivan Pedersen.

Stor ordre betyder nye medarbejdere
Terranor er en af Danmarks ledende virksomheder indenfor drifts- og entreprenørarbejde af det statslige og kommunale vejnet, og med den nye aftale kommer Tarranor til at udvide medarbejderstaben.

– Vi har tidligere haft flere store driftskontrakter med Vejdirektoratet og har dermed god erfaring med opgaverne. Vi forventer at skulle ansætte en del nye medarbejdere og udvide vores i forvejen stærke organisation, fortæller Ivan Pedersen.

Aftalen om servicering af det danske vejnet træder i kraft 1. januar 2022. Den har en varighed på fire år med mulighed for forlængelse. Der er ca. 3800 kilometer statsvej i Danmark.

Om Terranor

Terranor A/S er navnet på en helt ny og markant spiller på det danske marked for vejservice. Selskabet er det tidligere NCC Road Services, der i maj 2021 blev solgt til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland. Terranor A/S er en af Danmarks ledende virksomheder indenfor drifts- og entreprenørarbejde af det statslige og kommunale vejnet.  Virksomheden er desuden specialister i fejning, skilte & afspærring, afvanding af veje, særtransport, Ukrudtsbekæmpelse og in-situ støbte kantsten. Selskabet indgår i Terranor-gruppen, som har hovedkontor i Stockholm og beskæftiger omkring 380 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark med en omsætning på cirka 1,1 mia. kr. i 2020.

For yderligere kontakt:

Adm. direktør Terranor, Ivan Pedersen.

Telefon: +45 2488 7508

Mail: ivan.pedersen@terranor.dk