Terranor er glade for at præsentere vores nye CFO for Terranor Group; Inka Kontturi.

Terranor AB, Terranor Oy og Terranor A/S er glade for at præsentere vores nye CFO for Terranor Group; Inka Kontturi.

 

Inka har en professionel fortid med 18 år i finanssektoren og derefter 14 år indenfor bygge- og anlægsbranchen, bl.a. hos Geobear AB og Eltel Networks Oy.

Inka startede hos Terranor Oy den 19. september 2022 på vores hovedkvarter i Helsinki. Siden da har hun overtaget ansvaret for økonomi, HR og IT i en selvstændig model.

Hun har selvstændigt udviklet vores infrastruktur for rapportering, revision, sporing, compliance og ledelse. I løbet af vores fælles rejse har hun løbende bevist sit bemærkelsesværdige drive

til at kæmpe for og udvikle Terranor i og uden for Finland.

 

Hendes end-to-end finansviden vil løfte vores samlede gruppekapacitet til det næste niveau, og hun vil i rollen som CFO overtage ansvaret for finansafdelingerne i alle Terranor-enheder fra 1. juni 2024.

 

Med denne ændring tager Terranor Group det næste skridt mod professionalisering sammen med vores vision om “First in Mind in Road Operations and Maintenance”. Siden grundlæggelsen i november 2020 er Terranor Group vokset fra to virksomheder med en omsætning på ca. 101 mio. euro til seks virksomheder med en omsætning på ca. 240 mio. euro i Danmark, Sverige og Finland tilsammen.

De ekstraordinære årlige vækstrater på ca. 30 % kræver nye metoder, ambitioner og støttestrukturer. Med dette skridt føler vi os rigtig godt forberedt på de kommende udfordringer og byggeindustriens opsving for at udnytte mulighederne blandt alle konkurrenter mest muligt.

 

#FirstInMind #PeopleMakeTheDifference