NCC sælger Road Services Danmark till Mutares

NCC sælger Road Services Danmark til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland (Frankfurt Stock Exchange: MUX), og som tidligere har købt Road Services i Sverige og Finland. Handlen forventes at få en beskeden positiv indflydelse på resultat og cash-flow.

– Mutares ejer allerede virksomheden i Sverige og Finland, hvor den drives under navnet Terranor, og vi er nu blevet enige om, at de også overtager virksomheden i Danmark. Mutares tilbyder en god platform for fremtidig udvikling, siger Kenneth Nilsson, chef for forretningsområdet NCC Infrastructure.

NCC Road Service lever primært af en række driftskontrakter og specialer inden for Fejning, Rabatvedligeholdelse, Skilt & Trafikafvikling, Ukrudtsbekæmpelse og In Situ støbte kantsten. Road Service arbejder landsdækkende via syv afdelingskontorer. Forretningen har cirka 200 medarbejdere.

Salget gennemføres som et aktieopkøb, og transaktionen forventes at blive gennemført i andet kvartal 2021. Handlen forventes ikke at kræve godkendelse fra Konkurrencestyrelsen.

”Vi er stolte af at få endnu en lejlighed til at samarbejde med NCC med det andet køb inden for kun nogle få måneder. Vi kan sige med stor overbevisning, at vi har gjort en god indsats med Terranor indtil nu. Nu er vi spændte på at byde den danske del af NCC’s Road Services enhed velkommen i vores portefølje,” siger Johannes Laumann, CIO i Mutares, kommenterer.