Trafikværn er primært beregnet til at omdirigere den kørende trafik og beskytte arbejdet bag afspærringen. Hos Terranor er du garanteret trafikværn der fungerer, og du skal kun betale for trafikværnene i de dage, de lejes og i de mængder, der er brug for.

I dag er det påbudt ved lov at benytte TMA’er ved arbejde på motorveje. Hvis en bil påkører en TMA med 100 km/t, bringer stødpuden bilen til standsning på max 7 meter. Stødpuden er konstrueret, så den ikke blot bringer en bil til standsning, men også beskytter føreren. Hos Terranor kan du leje TMA’er i korte og lange perioder.

Intet vejarbejde uden en godkendt skilteplan. Vi påtager os ansvaret for hele processen fra at oprette trafikplaner og indhente tilladelser hos myndighederne. Det er vigtigt, at ansøgningen indeholder alt, som er nødvendigt ift. vejarbejde eller arrangementet, så du kan få de rette tilladelser og godkendelser til projektet. Det er med andre ord ret vigtigt med en ordentlig udført skilteplan.

Forholdene på vores veje ændrer sig. Der kommer stadigt flere biler på vejene og dermed bliver risikoen for ulykker også større. Men de, der færdes på vores veje, har stadig de samme behov. Både private trafikanter og erhvervskøretøjer har behov for at komme sikkert og uden forsinkelser fra A til B. Hos Terranor har vi udviklet en komplet helhedsløsning bestående af en række servicemoduler, der tilsammen øger sikkerheden for bådetrafikanter og vejarbejdere.