Fejning efter events.

Efter alle events som f.eks. Copenhagen Pride, Copenhagen Distortion, Tour de France eller EM i Fodbold er der skidt og snavs som skal fejes op.

Vi er specialister i en samlet fejeplan efter et større eller mindre event. Giv os et kald og lad os sammensætte en individuel plan til dig.

En ren plads betyder meget for at forbedre sikkerheden på pladsen. Det kan være alt fra støv til større skidt og snavs der kan påvirke effektiviteten og sikkerheden på pladsen. Terranor kan udarbejde en professionel fejeplan for at vedligeholde de områder, der er vigtige for dig og dine medarbejdere.

Fejning af parkeringspladser.

Vidste du, at parkeringspladsens tilstand har indflydelse på dine kunders beslutning?

Din parkeringsplads kan skabe mere omsætning til din virksomhed, eller den kan være årsagen til, at du mister potentielle kunder.

Vores mission er at sikre, at dine parkeringspladser efterlader et positivt indtryk på dine kunder, lejere og medarbejdere.

Med vores landsdækkende flåde af fejlebiler kan vi sikre rene parkeringspladser i hele Danmark.

Højtrykspuling af asfalt med spulebiler

Skybrud er et af de fænomener, der både bliver hyppigere og voldsommere i fremtiden. Derfor opleves en stigende interesse for klimaveje, som kan håndtere enorme mængder regnvand. For at klimaveje virker optimalt kræver det at der er god passage til, at vandet kan ledes ned i det drænende bærelag i vejen.

Terranor´s spulebiler kan bl.a. rense den åbne asfalt på klimavejene i dybden, da bilerne er udstyret med den nyeste teknologi i form af en rotorcleaner med bredsug. Princippet bag metoden er højtryksdyser, som er monteret på en roterende arm i en lukket kasse. Det betyder, at vi kan højttrykspule fra alle sider og ikke blot fra én vinkel som ved traditionelle spulebiler.

Fejning efter asfaltfræser.

Straks efter fræsning af asfalten fejes op for at der derefter kan udlægges nyt asfalt. Med vores landsdækkende flåde af fejlebiler sikre vi, at fræseren aldrig skal vente på en fejebil for at gøre arbejdet færdigt.

Regelmæssig gadefejning holder vores veje rene og sikrer vejen ved at forhindrer, at affald og skidt kommer ned og tilstopper brønde og kloaker.

Vi er stolte af vores langvarige samarbejde med kommuner som f.eks. Københavns Kommune.

Terranor tilbyder komplette løsninger, der kan hjælpe med at få arbejdet gjort i din kommune eller by.